Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@18:30:35 GMT

قیمت انواع آب میوه گیری برقی در بازار

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۸۰۰۸۹

به گزارش ایسنا، یکی از وسایلی که استفاده آن در آشپزخانه‌های امروزی نسبتا ضروری و لازم است آبمیوه‌گیری‌های برقی است؛ وسیله ای که این روزها در مدل های مختلف و متنوع در بازار عرضه می‌شود.

انواع آبمیوه‌گیری‌ برقی در بازار لوازم خانگی بسته به نوع برند، امکانات جانبی، تجهیزات، استفاده آسان، نوع گارانتی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. قیمت‌های متنوعی دارد و به طور متوسط از ۲۰۰ هزار تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان هستند. البته بعضی از آبمیوه‌گیری‌ها که عرضه‌شان در بازار کمتر است قیمت‌هایشان به بیش از دو میلیون تومان هم می‌رسند.

در اینجا به چند نمونه از قیمت انواع آب میوه گیری اشاره می‌شود:

به عنوان نمونه آبمیوه‌گیری سه سرعته ۸۰۰ وات با بدنه استیل ۴۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

آبمیوه‌گیری تک سرعته ۸۰۰ وات با بدنه استیل ۳۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

آبمیوه‌گیری دو سرعته ۷۰۰ وات ۴۸۰ هزار تومان و آبمیوه‌گیری دو سرعته ۹۰۰ وات ۸۵۰ هزار تومان قیمت دارد.

همچنین آبمیوه‌گیری تک سرعته با تیغه چرخشی ۸۰۰ وات ۴۹۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

آبمیوه‌گیری سه سرعته۷۰۰ وات با تیغه تیتانیوم نیز یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان و قیمت متوسط آبمیوه‌گیری یک سرعته ۷۰۰ وات ۳۰۰ هزار تومان است.

آبمیوه‌گیری‌ سه سرعته با تیغه تیتانیوم ۱۲۰۰ وات یک میلیون و ۹۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

در میان آبمیوه‌گیری‌های با قیمت بالاتر آبمیوه‌گیری ۱۳۰۰ وات سه سرعته، با فیلتر استیل همراه با نمایشگر LCD یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

نکاتی برای خرید آبمیوه‌گیری

در خرید آبمیوه‌گیری بهتر است دستگاهی انتخاب شود که بتوان سرعت آن را تعیین و تنظیم کرد. باید از سرعت پایین برای آب‌گیری میوه‌های نرم و از سرعت بالا برای خرد کردن میوه‌های سخت استفاده شود. همچنین باید دقت شود که آبمیوه گیری دارای پایه‌های بدون لغزش باشد.

یکی دیگر از نکات مهم در خرید آب میوه‌گیری توجه به داشتن علامت استاندارد است، چراکه علاوه بر موارد ایمنی برقی، مواد پلاستیکی به کار رفته در این محصولات نیز باید از جنس مرغوب و گواهینامه بهداشتی داشته باشد.

همچنین گنجایش ظرف دستگاه نیز باید متناسب با نیاز افراد باشد که به طور معمول ظرفیت یک لیتر برای نیاز خانگی ظرفیت مناسبی است

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول